تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) دیابت نوع ۵، بیماری تازه‌شناخته‌شده! دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر ۱۴۰۴ اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح در مورد حقوق خرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در برخی استان‌ها آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) آن روی سکه بحران زمان پرداخت حقوق معلمان حق‌التدریس نزدیک است آمادگی خدمت‌رسانی هتل لاله تهران به آسیب‌دیدگان در جنگ ۱۲ روزه وزیر آموزش و پرورش: در هیچ شرایطی آموزش را ترک نخواهیم کرد + فیلم چگونه فوق العاده ویژه حقوق خود را حساب کنیم؟ 
سرخط خبرها

نیمی از تماس های آتش نشانی همچنان مزاحمت است

  • کد خبر: ۴۹۲۰۶
  • ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۱
نیمی از تماس های آتش نشانی همچنان مزاحمت است
سرپرست سازمان آتش نشانی مشهد: بیش از ۱۳ هزار حادثه در هفت ماه اول امسال در مشهد رقم خورده است
لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گفت: در ۷ ماه نخست امسال تعداد ۴۳۵ هزار و ۶۸۷ تماس با مرکز ۱۲۵ مشهد برقرار شده که از این تعداد حدود نیمی از تماس‌ها مزاحمی بوده است. مسعود ظهوریان در گفتگو با شهرآرا با اعلام این خبر افزود: در مجموع ۷ ماه نخست امسال تعداد ۲۱۶ هزار و ۷۴۰ تماس مزاحمی به ثبت رسیده که این رقم نشان می‌دهد ۵۰ درصد تماس‌های برقرارشده با آتش نشانی مزاحمی بوده است.


وقوع بیش از ۱۳ هزار حادثه در ۷ ماه

وی افزود: بیش از ۱۳ هزار حادثه در ۷ ماه اول امسال در مشهد رقم خورده است که این عدد شامل ۵۶۳۲ مورد حریق، ۳۳۸۷ مورد امداد و نجات و ۴۰۳۳ مورد خدمات ایمنی است.


خرداد پرحادثه مشهد

سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد با بیان اینکه بیشترین فراوانی حوادث در امسال مربوط به خردادماه است ادامه داد: در این ماه ۲۷۶۶ مورد حادثه به ثبت رسیده است. ظهوریان اضافه کرد: کمترین میزان حوادث نیز مربوط به شهریورماه با ۱۸۱۱ مورد حادثه بوده است.


۶۳۷ حریق در یک ماه

وی یادآور شد: کل تماس‌های برقرارشده شهروندان در مهرماه با مرکز ۱۲۵ به تعداد ۵۸ هزار و ۸۸۰ تماس بوده است که این تعداد تماس نسبت به مدت مشابه در سال ۹۸ با ۲.۸ درصد کاهش روبه رو بوده است.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد تماس باز هم بالغ بر ۲۶ هزار و ۸۵۷ مورد تماس مزاحمی بوده است تأکید کرد: در ماه گذشته تعداد ۶۳۷ مورد آتش سوزی، ۴۷۷ مورد عملیات امداد و نجات و ۴۹۰ مورد خدمات ایمنی گزارش شده است.
این مقام مسئول افزود: مهم‌ترین علل آتش سوزی در مهرماه حریق در ضایعات و زباله‌های خارج از ساختمان و وسایل نقلیه با منشأ شعله‌های کوچک بوده است. همچنین در حوزه امداد و نجات بیشترین فراوانی به محبوس شدن در آسانسور و محبوسی افراد با بسته شدن قفل در بوده است.


فوت ۵۹ شهروند

وی افزود: همچنین در این ماه در حوزه خدمات ایمنی هم تعداد زیادی دفع حشرات مزاحم، رهایی و نجات حیوانات گیرافتاده و نشت مایعات اشتعال پذیر مانند بنزین، نفت و گازوئیل گزارش شده است. ظهوریان خاطرنشان کرد: در ۷ ماه نخست امسال تعداد ۵۹ تن از شهروندان در حوادث مختلف فوت کرده اند و در این آمار تعداد ۸۲۴ مصدوم و ۴۳۶۳ مورد نجات یافته نیز به چشم می‌خورد.
وی همچنین ادامه داد: بیشترین آمار فوت مربوط به خردادماه با ثبت عدد ۱۵ و کمترین آمار فوت مربوط به مهر با ثبت ۵ فوت گزارش شده است.


۱۲۲۶ پرونده ارجاعی بازدید پیشگیرانه در مهرماه

وی با تأکید بر اینکه متأسفانه تقریبا در همه ماه‌ها حدود ۵۰ درصد تماس‌های برقرارشده با آتش نشانی مشهد مزاحمت است افزود: در ماه گذشته تعداد درخواست پرونده ارجاعی از مناطق شهرداری برای بازدید‌های پیشگیرانه و نظارتی ۱۲۲۶ مورد بوده و در این ماه تعداد تأییدیه ایمنی صادرشده نیز ۶۵۴ مورد به ثبت رسیده است.
وی گفت: در ماه گذشته تعداد بازدید‌های پیشگیرانه از صنوف و اماکن پر خطر ۲۳۲۸ مورد بوده است. در این ماه ۴۲۸ مورد نظارت بر صدور پروانه ساختمان ۲۰۴ مورد صدور گواهی عدم خلاف و ۲۴۵ مورد صدور پایان کار بهره برداری در حوزه بازدید‌های پیشگیرانه و نظارتی گزارش شده است.


۴۱ هزار نفر-ساعت آموزش شهروندی

سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد یادآور شد: در حوزه آموزش شهروندی در ماه قبل ۴۱ هزار و ۶۱۰ نفر-ساعت آموزش داشته ایم که ۱۲ هزار و ۸۰۰ نفر-ساعت آن مربوط به هنرستان‌ها و مراکز کارودانش، ۸۶۰۰ نفر-ساعت آموزش در مهدکودک‌ها و ۱۶ هزار و ۵۰۰ نفر-ساعت نیز به آموزش در دانشگاه علمی کاربردی اختصاص داشته است.


کاهش ۲۹ درصدی آتش سوزی در مراکز تجاری

ظهوریان اظهار کرد: میزان آتش سوزی‌ها در تصرف‌های تجاری و کسبی در مهرماه امسال نسبت به مهر سال گذشته ۲۹ درصد کم شده است؛ همچنین تعداد بازدید‌های پیشگیرانه از صنوف و اماکن پرخطر دراین بازه زمانی نسبت به مدت مشابه سال قبل نیز ۳۲ درصد پایین آمده است. وی ادامه داد: تعداد کل تماس‌های برقرار شده از سوی شهروندان در فروردین ماه امسال ۵۳ هزار و ۵۷۲ مورد بوده است که از این تعداد ۱۵۱۲ تماس عملیاتی، ۲۷ هزار و ۴۱۵ تماس مزاحمی، ۱۴ هزار و ۸۵۴ تماس اشتباهی و ۴۰۰۶ تماس مشاوره‌ای بوده است.
وی تأکید کرد: بیشترین فراوانی حوادث در اردیبهشت ماه نیز به حوزه خدمات ایمنی با ۵۴۵ مورد، امداد و نجات با ۴۲۸ مورد و حریق با ۴۳۱ مورد اختصاص داشته است.

وی با بیان اینکه بیشترین تماس‌های برقرارشده با ۱۲۵ مشهد در ۷ ماه نخست سال مربوط به خردادماه با ۷۲ هزار و ۹۵۹ مورد بوده است افزود: این تعداد تماس در خرداد ۹۹ نسبت به خرداد سال قبل با ۶.۳ دهم درصد کاهش همراه بوده است. وی تصریح کرد: در تیرماه به تعداد ۳۹۹۵ تماس مشاوره‌ای از سوی کارشناسان ۱۲۵ پاسخ داده شده است. ظهوریان خاطرنشان کرد: در مردادماه فراوانی منابع در عملیات‌ها با ۷۰۰۳ اعزام نیرو و ۲۳۰۱ اعزام ناوگان همراه بوده است.
وی افزود: در شهریورماه تعداد ۳۰۶۸ بازدید پیشگیرانه از صنوف و اماکن پرخطر مشهد به ثبت رسیده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->